عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

بیماری مهلک جان ۲۲ نفر را در یک کشور قاره سیاه گرفت

منابع بهداشتی سودانی از مرگ شماری دیگر از مردم این کشور بر اثر بیماری مهلک خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 18
کد خبر: ۲۵۴۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع بهداشتی سودانی از مرگ شماری دیگر از مردم این کشور بر اثر بیماری مهلک خبر دادند.

هیثم ابراهیم وزیر بهداشت سودان از مرگ ۲۲ نفر دیگر بر اثر بیماری وبا در این کشور خبر داد.

وی همچنین گفت: ۳۵۴ نفر دیگر وبا گرفته اند.

هیثم ابراهیم، وزیر بهداشت بهداشت سودان بیان کرد: ما اعلام می‌کنیم اپیدمی وبا در سودان در نتیجه شرایط محیطی و آب ناسالم در برخی از مناطق ثبت شده است.

سودان چندین هفته است که شاهد باران‌های شدید بوده که منجر به آواره شدن هزاران نفر و ظهور بیماری‌ها شده است و موارد اسهال به ویژه در بین کودکان در ایالت کسالا افزایش یافته است، مقامات سودانی از جامعه بین المللی خواستند تا کمک فوری ارائه کند.

وبا یک عفونت اسهالی حاد است که در نتیجه مصرف غذا یا آب آلوده به باکتری ویبریو کلرا ایجاد می‌شود. این بیماری باعث اسهال و کم آبی شدید بدن می‌شود که ممکن است در عرض چند ساعت منجر به مرگ شود.

درگیری‌های مسلحانه در سودان از ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ (۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۲) میان ارتش به فرماندهی البرهان و نیرو‌های پشتیبانی سریع به فرماندهی محمد حمدان دقلو ملقب به حمیدتی بر سر قدرت آغاز شد و میانجیگری‌های بین‌المللی برای پایان دادن به آن و نشستن طرف‌های درگیر بر سر میز گفتگو‌ها تاکنون ثمری نداشته است.

بنا بر آمار‌های سازمان ملل متحد، جنگ میان دو نیروی نظامی بزرگ سودان در سایه ادامه خشونت و گرسنگی به آواره شدن هشت میلیون نفر منجر شده است.

حدود ۲۵ میلیون نفر نزدیک به نیمی از جمعیت سودان بر اثر تداوم جنگ در وضعیتی ناگوار قرار گرفته و به کمک‌های فوری نیاز دارند و ۱۸ میلیون نفر هم در معرض خطر قحطی هستند.

تاکنون چندین بار در سودان با وساطت بین‌المللی آتش‌بس اعلام شده است، اما طرف‌های درگیر به طور مداوم آن را نقض کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده