بیماری مهلک جان ۲۲ نفر را در یک کشور قاره سیاه گرفت-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

بیماری مهلک جان ۲۲ نفر را در یک کشور قاره سیاه گرفت

منابع بهداشتی سودانی از مرگ شماری دیگر از مردم این کشور بر اثر بیماری مهلک خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 18
کد خبر: ۲۵۴۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع بهداشتی سودانی از مرگ شماری دیگر از مردم این کشور بر اثر بیماری مهلک خبر دادند.

هیثم ابراهیم وزیر بهداشت سودان از مرگ ۲۲ نفر دیگر بر اثر بیماری وبا در این کشور خبر داد.

وی همچنین گفت: ۳۵۴ نفر دیگر وبا گرفته اند.

هیثم ابراهیم، وزیر بهداشت بهداشت سودان بیان کرد: ما اعلام می‌کنیم اپیدمی وبا در سودان در نتیجه شرایط محیطی و آب ناسالم در برخی از مناطق ثبت شده است.

سودان چندین هفته است که شاهد باران‌های شدید بوده که منجر به آواره شدن هزاران نفر و ظهور بیماری‌ها شده است و موارد اسهال به ویژه در بین کودکان در ایالت کسالا افزایش یافته است، مقامات سودانی از جامعه بین المللی خواستند تا کمک فوری ارائه کند.

وبا یک عفونت اسهالی حاد است که در نتیجه مصرف غذا یا آب آلوده به باکتری ویبریو کلرا ایجاد می‌شود. این بیماری باعث اسهال و کم آبی شدید بدن می‌شود که ممکن است در عرض چند ساعت منجر به مرگ شود.

درگیری‌های مسلحانه در سودان از ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ (۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۲) میان ارتش به فرماندهی البرهان و نیرو‌های پشتیبانی سریع به فرماندهی محمد حمدان دقلو ملقب به حمیدتی بر سر قدرت آغاز شد و میانجیگری‌های بین‌المللی برای پایان دادن به آن و نشستن طرف‌های درگیر بر سر میز گفتگو‌ها تاکنون ثمری نداشته است.

بنا بر آمار‌های سازمان ملل متحد، جنگ میان دو نیروی نظامی بزرگ سودان در سایه ادامه خشونت و گرسنگی به آواره شدن هشت میلیون نفر منجر شده است.

حدود ۲۵ میلیون نفر نزدیک به نیمی از جمعیت سودان بر اثر تداوم جنگ در وضعیتی ناگوار قرار گرفته و به کمک‌های فوری نیاز دارند و ۱۸ میلیون نفر هم در معرض خطر قحطی هستند.

تاکنون چندین بار در سودان با وساطت بین‌المللی آتش‌بس اعلام شده است، اما طرف‌های درگیر به طور مداوم آن را نقض کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر